Stomatologie generală

Printre serviciile puse la dispoziţie de clinica noastră se numără şi stomatologia generală. Aceasta din urmă reprezintă specialitatea care se ocupă cu profilaxia, diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor cavităţii bucale (dinţi, gingii, limbă). Pentru o igienă orală corespunzătoare şi pentru a avea un zâmbet sănătos şi frumos, consultaţia reprezintă primul pas. Clinica Confi Dent este dotată cu aparatură de ultimă generaţie, personalul este calificat cu o experienţă vastă iar atmosfera este plăcută, printr-un ambient confortabil, relaxat şi sigur, respectându-se reguli stricte în ceea ce priveşte confidenţialitatea asupra informaţiilor legate de pacienţi.

Tratamentele în stomatologia generală cuprind o varietate de metode şi mijloace care au drept scop ameliorarea şi vindecarea diverselor afecţiuni ale dinţilor, de la carii simple, până la complicaţii ale acestora care afectează pulpa şi parodontiul dinţilor.

Clinica Confi Dent utilizează materiale estetice de înaltă calitate, şi tehnici de ultimă generaţie pentru a reface structura şi funcţionalitatea dinţilor cu probleme, obţinându-se, astfel, cel mai bun rezultat pentru pacient. Cele mai frecvent utilizate şi întâlnite proceduri sunt: obturaţiile fizionomice, tratamentul complet împotriva cariilor şi durerilor dentare, tratamentul hibersensibilităţii dentare.

Pentru un zâmbet frumos şi sănătos vă aşteptăm într-o clinică modernă şi primitoare în care echipa de specialişti Confi Dent este întotdeauna pregătită să vă ofere cea mai bună soluţie în tratarea şi prevenirea problemelor dentare!

Consultații gratuite

Toți pacienții noi beneficiază de o consultație gratuită

Urgențe stomatologice

Pentru programări sună la: +1 945 825 763

Programări online

Folosește formularul de mai jos pentru programări online

Programează-te online!
    Open chat
    Bună ziua!
    Cu ce vă putem ajuta?
    Call Now Button