ConfiDent

Microscopul a devenit un instrument des folosit in practicile dentare. Acesta ii ajuta pe medicii dentisti atat sa vada ceea ce nu este accesibil cu ochiul liber, dar ofera si acuratete procedeelor dentare. Slefuirea si chiuretajul subgingival parodontotic, precum si tesuturile marginale, necesita o mai mare atentie si tratament.

In ceea ce priveste tratamentul in zona endodontica, microscopul a castigat popularitate. La nivel mondial, utilizarea acestuia a dus la cresterea preciziei in cazul interventiilor sau minimizarea efectelor negative. Astfel ca multi dinti care ar fi trebuit fi extrasi au fost salvati, maximizand beneficiile pacientilor.

Curatarea si tratarea canalelor dentare reprezinta un alt tratament in care microscopul se dovedeste a fi foarte benefic. Uneori, canalele pot fi greu de localizat, lucru care ingreuneaza munca medicului stomatolog.
Cu ajutorul microscopului, medicul stomatolog poate identifica cu o mai mare usurinta bucatile fracturate ale unui canal dentar si poate observa detalii invizibile cu ochiul liber. In consecinta, cazurile dificile devin mai usor de solutionat, dintii pot fi salvati, iar functionalitatea acestora resturata.

Utilizarea microscopului in cazul interventiilor dentare a fost apreciata pentru ca a permis rezolvarea mai multor cazuri dificile si a redus eventualele complicatii ulterioare.

Acest instrument faciliteaza stabilirea unui diagnositc exact si permite efectuarea unui tratament de calitate:

  • pacientul beneficiaza de un grad de confort ridicat si evita viitoare neplaceri sau retratamente;
  • medicul stomatolog este asigurat ca a detectat canale atipice, perforatii sau micro-fisuri si fracturi.

Printre avantajele oferite de microscopul dentar se numara:

  • refacerea oricaror tratamente de canal anterioare incorecte;
  • identificarea micro-fisurilor sau perforatiilor si tratarea acestora;
  • descoperirea si indepartarea acelor rupte din canele;
  • efectuarea unui tratament corect si corespunzator;
  • identificarea oricaror orificii de infiltrare in canale;
  • idenfificarea si tratarea eficienta a canalelor calcifiate.

Microscopul dentar ofera beneficii atat pentru medicul stomatolog, cat si pentru pacienti. Rata de confort creste in cazul ambilor. Se asigura astfel ca tratamentul dentar este cel corespunzator si se evita retratamentele si problemele orale ulterioare.

Medicul stomatolog poate vedea cu mai mare usurinta orice micro-fisuri sau perforatii si poate actiona in cunostinta de cauza. Pacientul este astfel asigurat ca tratamentul aplicat va restaura functionalitatea si sanatatea dintilor lui.

27 feb., 2020

Implantul dentar

Implantul dentar reprezinta, la ora actuala, cea mai buna solutie pentru lipsa dintilor. Indiferent de cauzele edentatiei, implantul dentar poate fi cea mai buna metoda de a asigura functionalitatea dintilor.

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Open chat
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button