Endodonție

Tratament endodonție

Endodonţia este specialitatea medicinii dentare care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul patologiei pulpare. Aşadar, endodonţia tratează afecţiunile din interiorul dintelui, adică afecţiunile pulpei.

Anual, milioane de dinţi au nevoie de tratamente endodontice. Dacă nu aţi trecut prin experienţa unui astfel de tratament, este posibil să aveţi multe întrebări. Astfel, echipa Confi Dent vă stă la dispoziţie cu informaţii şi recomandări cu privire la rezultatele obţinute şi la eficienţa în urma unui tratament endodontic.

Scopul clinicii Confi Dent este acela de a oferi medicilor nostri specialisti posibilitatea unei colaborări în vederea realizării unor tratamente endodontice, în urma cărora pacienţii să fie mulţumiţi şi sănătoşi. Serviciul de endodonţie Confi Dent presupune diagnosticarea afecţiunilor endodontice, realizarea planului de tratament endodontic, tratamentul endodontic propriu-zis şi monitorizarea în timp a respectivelor tratamente.

Cabinetul Confi Dent beneficiază de o dotare exhaustiv endodontică iar nivelul de îngrijire pe care îl acordăm pacienţilor este unul bazat pe grijă, atenţie şi profesionalism.

Echipa Confi Dent realizează tratamente endodontice, respectând toate normele de protecţie a muncii, de dezinfecţie şi sterilizare a instrumentelor şi a echipamentelor utilizate.

Un tratament endodontic realizat corect va asigura sănătatea rădăcinilor şi va contribui la păstrarea dintelui în condiţii de bună funcţionare pentru o lunga perioadă de timp.

Apelaţi cu încredere la serviciile oferite de clinica Confi Dent!

Consultații gratuite

Toți pacienții noi beneficiază de o consultație gratuită

Urgențe stomatologice

Pentru programări sună la: +1 945 825 763

Programări online

Folosește formularul de mai jos pentru programări online

Programează-te online!
    Open chat
    Bună ziua!
    Cu ce vă putem ajuta?
    Call Now Button