Implantologie

Implantologia dentară reprezintă soluţia ideală pentru a înlocui dinţii care lipsesc, indiferent de motivul pierderii acestora. Nu renunţa la posibilitatea de a avea un zâmbet frumos din cauza eforturilor pe care procedura de implant dentar le presupune. Implantul dentar reprezintă o adevărată inovaţie medicală pe care clinica Confi Dent o promovează întru-totul. Pierderea unui dinte nu vă afectează numai starea spirituală, ci şi sănătatea generală. De aceea, Confi Dent vă pune la dispoziţie toate serviciile necesare în materie de implant dentar pentu a vă recăpăta strălucirea şi sănătatea zâmbetului.

Ce este implantul dentar?

Implantul dentar presupune intervenţia chirurgicală în care un dinte lipsă este înlocuit cu rădăcina unui dinte artificial care se va comporta ca un dinte natural, permiţând o masticaţie adecvată şi un aspect normal, plăcut şi sănătos.

Un implant dentar are o durată de la 8 ani până la o viaţă întreagă, în funcţie de starea de sănătate a pacientului, de tipul de implant pentru care acesta optează şi de modul de îngrijire în urma intervenţiei chirurgicale.

O procedură de implant dentar presupune:

 1. Inserarea implantului, care poate fi imediată după extracţie sau după o perioadă mai lungă în funcţie de starea de sănătate a osului.
 2. Inserarea bontului proteic, în care medicul stomatolog inserează un bont proteic care va susţine lucrarea proteică
 3. Adăugarea lucrării proteice

Cu alte cuvinte, implantul dentar reprezintă o soluţie ideală pe termen lung ce va contribui la redarea aspectului natural şi sănătos al dinţilor, asigurând, în acelaşi timp o masticaţie similară cu cea a dinţilor naturali.

Clinica Confi Dent respectă cu stricteţe standardele internaţionale de calitate şi igienă, utilizând materiale de cea mai bună calitate iar medicii specialişti în implantologia dentară sunt familiari şi cunosc toate detaliile legate de etapele tratamentului.

Consultații gratuite

Toți pacienții noi beneficiază de o consultație gratuită

Urgențe stomatologice

Pentru programări sună la: +1 945 825 763

Programări online

Folosește formularul de mai jos pentru programări online

Programează-te online!
  Open chat
  Bună ziua!
  Cu ce vă putem ajuta?
  Call Now Button